Serpmekaya Bedran İlkokulu

Vizyon: Toplumumuzu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder birim olmak. Okulumuzun bugünkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek.

Misyon: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili ,becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.

Saatler: 08:30 14:20
Isınma: Soba
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://serpmekayabedran.meb.k12.tr

Adres - SERPMEKAYA KÖYÜ BEDRAN MEZRASI BİNGÖL KARLIOVA

Yerleşim Yeri - Kırsal

Adres - SERPMEKAYA KÖYÜ BEDRAN MEZRASI BİNGÖL KARLIOVA

Ulaşım Servis ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.Merkeze yakın bir okul olduğundan ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 5 km uzaklıkta İl merkezine 70 km uzaklıktadır.